POZOVITE NAS: 065/26 88 928

Komentari polaznika

/Komentari polaznika
Komentari polaznika2018-03-12T18:56:07+02:00

 Iskustva polaznika

Svi komentari koje ćete pročitati na ovoj stranici deo su ankete vršene u toku ili na kraju kurseva u školi stranih jezika Mogi. Komentare u originalnoj formi možete pogledati lično u prostorijama naše škole.

 • Biljana Dubovac
 • Jezik: nemački

Nemački jezik počela sam da učim jer mi je neophodan u svakodnevnom radu obzirom da radim u preduzeću čiji je osnivač nemačka kompanija. Za školu stranih jezika Mogi saznala sam od drugarice i već šest meseci konstantno učim nemački jezik. Veoma sam zadovoljna načinom rada škole i moje profesorke, jer svaki čas je potpuno različit i interesantan.Akcenat je na konverzaciji, što je bio moj najveći problem pre dolaska u školu Mogi. Iako sam znala veliki broj reči, nisam mogla da ih koristim jer sam imala problem sa konverzacijom. Sve pohvale za školu i profesorku Ivanu.

 • Svetlana Velimirović, novinar
 • Jezik: engleski

Mesecima sam pokušavala sama da učim engleski jezik i baš sam se trudila, a rezultati su bili – totalna propast samopouzdanja i uverenje da sam suviše stara za učenje bilo koje vrste. Upisala sam kurs u Školi stranih jezika Mogi samo zbog toga da bih sinu u inostranstvu mogla da kažem da sam pokušala sve, ali mi ne ide. Na početku prvog časa, najpre sam se izvinjavala što sam se uopšte usudila da dođem u školu sa 53. godine, a zatim sam se unapred izvinjavala što neću uspeti da naučim jezik. Profesorka me mirno saslušala i odgovorila – „Nisu to nikakve godine, ima da naučimo engleski da nam se svi čude kako dobro pričamo“.Naravno da mi je prijalo to što čujem, ali nisam joj verovala. Na časove sam ipak dolazila redovno, jer mi je to postalo zabavno, naročito otkad mi je profesorka dala kratke priče koje sam čitala a zatim ih prepričavala. Naravno da pri tom grešim, ali – ona me je uverila da je i to zabavno, i da ćemo greške ispravljati usput, dok znanje spontano raste. Za dva meseca učenja dogodilo se čudo – počela sam da pričam engleski. Prošle godine, u novom društvu mog sina u inostranstvu, osećala sam se kao ovca – ja blejim, a niko me ne razume, niti ja koga razumem. Ove godine, u istom društvu ponosno sam izgovarala svaku rečenicu, sve sa greškama i zamuckivanjem, jer se više nisam osećala kao ovca, već kao čovek koji napreduje – reč po reč, rečenicu po rečenicu. Sada sve ide ležerno. Profesorka je u pravu: učenje jezika u mojim godinama je baš zabavno. Pretpostavljam, kao i u svim ostalim životnim dobima. Ne razumem se u pedagoške metode i ne bih da govorim o sistemu rada škole Mogi, ali imam dovoljno životnog iskustva i znam: sve zavisi od ljudi. Ako su ostali profesori kao moja mlada profesorka Danijela, Škola stranih jezika Mogi će čuda da napravi. Divna čuda. Jedva čekam da usavršim engleski pa da krenem na uzbudljiv put učenja nemačkog jezika. Kad prevaziđeš najveću prepreku – strah od pričanja na stranom jeziku – u šarolikom i veselom svetu učenja stranih jezika više ništa ne izgleda nedostižno i nemoguće.

 • Bojana Ranđelović
 • Jezik: ruski

Za Mogi školu jezika saznala sam putem interneta, tragajući za kursom ruskog jezika. Iako sam bila apsolutni početnik, kroz 60 časova naučila sam osnove pisanja i konverzaciju na ruskom jeziku, sve to kroz šalu, igrice, muziku, i naravno nezamenljive mape uma. Interaktivno i efikasno učenje jezika na zabavan način. Planiram da nastavim sa učenjem. Sve preporuke za školu…

 • Goran Kovačević
 • Jezik: ruski

Ruski jezik sam zavoleo još kao dete i bio oduševljen kada ga čujem u pesmi , na filmu ili još bolje uživo. Na ovom sajtu pročitao sam da je moguće naučiti ga bez savladavanja nepotrebne i dosadne gramatike. U to me je uverila sjajna škola Mogi koja na časovima primenjuje metode učenja za koje sam oduvek verovao da postoje, a sada ih konačno pronašao!

 • Ivana Pešić, PPT Inženjering
 • Jezik: ruski

Kursom sam APSOLUTNO ODUŠEVLJENA i nadasve srećna što sam sasvim slučajno nabasala na njega tražeći nešto sasvim drugo na internetu. Časovi su tako zanimljivi i lepršavi da su mi posle napornog dana na poslu ličili na izlazak i ćaskanje sa priljateljima. ALI   najbolje od svega je što je u tako lepoj atmosferi EFIKASNOST UČENJA NEVEROVATNA, i ne primetite kako spontano počinjete da ćaskate na ruskom. Vrlo je interesantno što se sve uči na sasvim nov i neočekivan način (svaki čas je iznenađenje, nikad ne znamo šta ćemo sledeće učiti). Naročito sam srećna i zahvalna što sam pronašla ovaj kurs, jer sam posle dužeg traganja shvatila da malo škola stranih jezika uopšte ima kurseve ruskog (pre ćete naći turski i kineski), a i ovi što ih drže su po tako starim i dosadnim knjigama, informacije su zbrkane (ja sam po tom sistemu išla na početni kurs ruskog, glava me je bolela i skoro ništa nisam trajno zapamtila). Bez ikakvog preterivanja – ovaj kurs je čista RADOST I ZADOVOLJSTVO. Najlepši sporedni efekat je što sam ZAVOLELA RUSKI JEZIK, iako sam na kurs došla zato što mi je bio potreban zbog posla.

 • Jasminka Savović
 • Jezik: ruski

U ovoj školi sam završila početni i srednji kurs ruskog jezika . Želela sam da bar malo mogu da se sporazumevam sa poslovnim partnerima moga muža, kada oni dođu sa svojim ženama u Beograd. Međutim, samo posle par meseci učenja u ovoj školi ukazala mi se prilika da razgovaramsa Rusima i bila sam iznenađena koliko sam dobro mogla da komuniciram sa njima. Već na početnom kursa smo naučili uglavnom sve pojmove vezane za hranu, garderobu, vremenske prilike , porodicu , uglavnom sve ono o čemu se najčešće razgovora pri takvim susretima. Časovi su tako pametno osmišljeni, da mi je 2,5 sata, koliko je trajao čas, proletelo jako brzo , jer mi ni u jednom trenutku nije bilo dosadno. Ta 2,5 sata podeljena su na više delova, tako da smo uspevali da učimo i vežbamo gramatiku, da kroz razne igre vežbamo govor i učimo nove reči i fraze. Na kraju svakog časa bi se opuštali uz neku lepu rusku pesmu.Profesorka je bila otvorena i za naše sugestije i prihvatala naše predloge vezane za pisanje domaćih zadataka. Ja sam inače završila studije nemačkog jezika i radim kao prevodilac, pa znam da podučavanje i učenje stranog jezika nije nimalo lak posao. Upravo zbog toga smatram da je metoda po kojoj se u ovoj školi radi izuzetno efikasna. Posle završetka srednjeg kursa sa lakoćom sam pročitala tri romana Agate Kristi i još puno ruskih časopisa. Toliko sam zavolela učenje ruskog jezika da planiram da upišem i sledeći nivo.

S poštovanjem, Jasminka Savović, 56 godina

 • Nemanja Višnjić
 • Jezik: ruski

U skoli MOGI sam završio dva kursa ruskog jezika koji mi je potreban zbog poslovne saradnje sa firmama iz Rusije. Jako sam zadovoljan znanjem koje sada imam. Na kursu sam naučio mnogo reči, korisnih fraza i konstrukcija koje se koriste u svakodnevnom govoru. Imao sam tu sreću da u toku učenja ruskog jezika, iz poslovnih razloga, boravim nekoliko puta u Rusiji pa sam  mogao na licu mesta da proverim koliko sam napredovao. I rezultat je bio odličan – mogao sam da razgovaram i sa poslovnim partnerima i u prodavnici, apoteci, na aerodromu, autobuskoj stanici, u menjačnici i hotelu. Atmosfera na časovima je bila prijatna, zanimljiva i opuštajuća, ali pre  svega radna. Preporučio bih ove kurseve svima kojima je potreban praktični, govorni ruski jezik u svakoj prilici.

 • Goran Topić
 • Jezik: ruski

Svaka škola stranih jezika želi da privuče što veći broj polaznika i nastoji da ponudi zanimljive programe kako bi se i oni najneodlučniji opredelili baš za nju.

Moje iskustvo vezano je za učenje ruskog jezika. Školu sam izabrao zajedno sa prijateljem na osnovu ponude i do tada nisam poznavao nikoga ko je već bio polaznik. Znao sam da sam nastavni program ne znači mnogo ako predavač nije u stanju da na kvalitetan način iznese ono što se od njega očekuje. Posle završenog tečaja, moja najblaža ocena je da se uopšte nisam pokajao. Najvažniju ulogu u tome ima moja profesorka ruskog jezika.

Ko želi da na zanimljiv, jedinstven i jednostavan način nauči ruski jezik, a sve to istovremeno uz visoki stepen stručne pomoći, neće pogrešiti ako se odluči za ovu školu.

 • Natalija Nedeljković, 38 god.
 • Jezik: engleski

Evo mog doprinosa. 🙂

Za školu “Mogi” sam saznala preko interneta, i rado bih je preporučila svima, bez obzira da li su potpuni početnici u nekom jeziku ili samo žele da obnove i nadograde svoje znanje. Zapravo kad je u pitanju konkretno engleski jezik, gramatika mi je uvek bila teška za primenu. Dok u ovoj školi je učenje bilo lako kao igra, uz specijalne metode pamćenja preko ”mapa uma”. Znanje sam usvojila kao od šale i sve mi se razbistrilo u glavi sto se tiče primene vremena. Sa svakim novim časom usvajala sam sve više i više novih reči, napredovala u nivou primene jezika i jednostavno posle budete baš ponosni na svoje znanje a sve to zahvaljujući ovim naprednim metodama učenja.
Natalija, 38god.

 • Ksenija Kastratović
 • Jezik: ruski

Godinu dana sam polaznik časova ruskog jezika. Napredujemo brzo, a na časovima obrađujemo ozbiljne i interesantne teme, što je posebno inspirativno. Ovladavamo rečima, izrazima i govorom koji se koristi u svakodnevnoj komunikaciji, poslovnoj komunikaciji, kao i literaturi.Ne iscrpljujemo se gramatikom “na suvo”. Profesorka pokazuje izuzetan entuzijazam za rad sa nama.
Svaki čas je radost, jer pored jasnog osećaja napredovanja u vladanju jezikom, to je prilika za  druženje i pevanje ruskih pesama. Čak i za igranje! Retko korisno, nadahnjujuće i toplo iskustvo! Preporučujem od srca.

 • Porodica Belić, fudbalski trener i dipl.ing.maš., dipl. psiholog, najbolja učenica
 • Jezik: engleski

Za Mogi školu sam saznao preko Interneta.
Pročitao sam svako slovo na sajtu škole i delovalo je verno i primamljivo.
Uverio sam se da je i u praksi tako!
Za mene, moju suprugu i ćerkicu od 11 godina oformljena je posebna grupa za engleski jezik sa profesorkom Nadom Đorđević.
Posle 2 kursa, koji su bili pravi praznik učenja za nas, imamo samo pohvalne reči za metod rada,
za štampani, video i audio materijal, tajming održavanja časova koji je apsolutno bio prilagođen
našem slobodnom vremenu a posebno zahvaljujemo profesorki Nadi koja je našla načina
da animira i zadrži pažnju devojčici od 11 godina i to 3 časa bez prekida.
Sada smo u Australiji, u Melburnu i naše znanje stečeno u Mogi školi nam omogućava
odličnu bazu za dalje usavršavanje.Sve pohvale.

Prezadovoljni:
Vladimir Belić – fudbalski trener i dipl.ing.maš.
Ana Belić – dipl. psiholog
Magdalena Belić – najbolja učenica

 • Sanja Smiljanić
 • Jezik: engleski

Zadovoljna sam metodom koja se koristi za učenje engleskog jezika, a sredstva i uslovi su odlični.Predavač je veoma je predan i posvećen predavanju i prenošenju svog znanja i iskustva.

Bila sam zainteresovana i za italijanski jezik, ALI, nije bilo zainteresovanih, jedino u tom slučaju bi mogli da napravite korekciju cena za individualnu nastavu.

Od jeseni, nastavljam dalje sa engleskim jezikom….

S poštovanjem,

Sanja Smiljanić

 • Katarina Simonović
 • Jezik: engleski

Škola stranih jezika Mogi je pravi izbor. Preporuka svima koji žele da uživaju u vremenu provedenom u učenju stranih jezika.Mojoj profesorki hvala na strpljenju, upornosti i prenetom znanju.
Pohvale za dosadašnji rad i način učenja.

 • Veljko i Snežana Bojović, učenik, 11 god.i maš. ing.
 • Jezik: engleski

Moj sin i ja idemo zajedno na engleski i posle samo jedne nedelje i tri odslušana časa,mogu reći da su i ovaj metod i naša draga “tičerica”, ZAISTA SJAJNI. Škola Mogi je uspela da učini čudo, tj. da napravi to da moje dete zavoli engleski jezik, što je do sada bilo prava mislena imenica! Profesorka na tako jednostavan i poletan način nama prenosi znanje, i kod nje sat i po prodje kao dvadeset minuta. Kvalitet ove metode i predavača vidim po mom detetu kome nije dosadno na času, i koji sada napokon RAZUME to što uči. On će sada u peti razred, i engleski je učio od obdaništa, ali do sada ga nije razumeo, a bubanje i razumevanje su dva različita pojma. Mi idemo tri puta nedeljno, svakog drugog dana, i uvek jedva čekamo da dodjemo na čas, a dan kada nema časa nam deluje nekako prazan. Veliki pozdrav i želim Vam još veći uspeh u daljem radu.

 • Vlada Ivović
 • Jezik: ruski

Učenje ruskog jezika u školi Mogi bilo je istinsko uživanje i sreća. Posle prvog časa nije bilo sumnje da sam napravio sjajan izbor. Mape uma, interaktivna i dinamična nastava omogućili su mi da se brzo oslobodim početne stegnutosti i prilično lako prilagodim potpuno novom izazovu kakav jeste učenje ruskog jezika, uzimajući u obzir da nikada ranije nisam imao prilike da se bliže upoznam sa njegovim osnovama. Uz pomoć veoma prijatnog predavača, njen profesionalni i iskreni odnos prema svim našim nedoumicama i kroz zanimljiv materijal u vidu sklopa raznih konverzacijskih fraza, uobičajenih i aktuelnih razgovornih tema, opisivanje pojmova i crteža u komunikaciji, cilj je bio da se pre svega opustimo za konverzaciju i usvojimo što više reči, a s druge strane nismo zapostavljali ni neka bazična gramatička pravila koja ruski jezik kao takav nosi sa sobom.

Atmosfera na časovima je bila vesela, dan mi je činila lepšim, čas se završavao pesmom i vraćao sam se kući nasmejan, iako je svaki od časova dolazio posle radnog vremena i napornog dana na poslu. Za sada sam završio prvi nivo kursa i mogu reći da sam prezadovoljan naučenim i posebno fondom reči koji je obuhvaćen. Planiram posle godišnjeg odmora što pre da nastavim dalje i proširim vidike kroz sledeći nivo kursa.

Svaka čast i sve pohvale, utisci su više nego odlični, predavač i organizacija škole i nastave su me oduševili, toplo preporučujem svima da se prepuste unapredjenju svog znanja ruskog jezika.”

Vlada Ivović

 • Jelena Viktorović , Mast. inž. organiz. nauka
 • Jezik: ruski

Profesorka je veoma draga, mlada, vredna, entuzijastična i pozitivna osoba. Uvek se trudila da časove učini zanimljivim. Ona prati sve trendove i novosti koje se tiču profesorskog posla, od najnovije ruske literature, preko hitova ruske muzike, do interaktvne table, raznih igrica i kvizova.
Jednostavno, oduševljena sam radom i časovima koje sam pohađala, to je najbolja stvar koju sam uradila što se tiče učenja nekog stranog jezika.
U srednjoj školi sam, mogu slobodno da kažem, mrzela ruski jezik, a sada, zahvaljujući školi Mogi i njihovom pristupu, to mi je omiljeni strani jezik!
Ovsw nećete naučiti samo ruske reči, gramatiku i ostale formalne stvari, naučićete zanimljivosti iz ruske kulture i istorije, naučićete moderne fraze i skraćenice, naučiće vas ruskom mentalitetu i potpuno približiti način života tog naroda.

Malo je reći da sam uživala na časovima i naučila svašta!

МОЛОДЕЦ!

Jelena Viktorović
Mast.inž. organiz. nauka

 • Jelena Milivojević
 • Jezik: ruski

Malo je reći da sam oduševljena!!! Na časove ruskog sam krenula iz moranja jer je to moj posao zahtevao,a uz fenomenalnu profesorku učenje ruskog je postalo najlepša obaveza na kraju dana. Prosto mi je bilo neverovatno da jezik koji stvarno nisam volela neko uspe da mi učini zanimljivim i da me uz različite metode učenja zainteresuje za jezik i učini da učenje ruskog jezika postane interesantno i lako. Toliko je fenomenalan način učenja da je i učenje gramatike bilo interesantno.
Mogu slobodno da kažem, da nisam pronašla školu Mogi, ne verujem da bih se dugo zadražala na učenju ruskog jezika i sa sigurnošću tvrdim da ne bih naučila ni pola od onoga što sam naučila pohadjajući ove časove.
Znate one kurseve i profesore koji vam jedva drže pažnju 5 minuta,e to vam se sa ovim kursom neće dogoditi, jer je svaki minut časa u potpunosti zanimljiv. Prvi kurs i učenje gde je vreme letelo,a ne stajalo !

Jelena Milojević

 • Nataša Trbojević
 • Jezik: nemački

U školi stranih jezika “Mogi” završavam prvi kurs nemačkog jezika.Časovi su organizovani i održavaju se prema dogovoru. Predavanja nemačkog jezika su odlično osmišljena i lepo prezentovana. Pohvala profesorki za interesantne časove koji drže pažnju kao i za način na koji prenosi znanje. Organizacija škole i predavač za preporuku.

 • Željko i Vesna Majer, zaposleni, 1960 god.
 • Jezik: nemački

Zadovoljni smo kako nam profesorka predaje nemački jezik i mnogo toga smo naučili. Imamo puno volje da nastavimo sa učenjem u školi stranih jezika Mogi i svima je rado preporučujemo.

 • Aleksandra Rašević, Dipl. Ekonomista, 26 god.
 • Jezik: nemački

Mogu da kažem da sam prezadovoljna školom a posebno profesorkom. Nemački jezik nisam učila ranije i bilo mi je jako teško da krenem. Medjutim, čak nakon prvog časa profesorka mi je približila nemački tako da smo sa lakoćom svaki čas prolazile. Metoda je odlična, a profesorka definitivno podstiče da učite i radite što više. Objašnjenja su joj jako jednostavna i svakome bih preporušila da krene sa učenjem.

 • Vlada Radojević
 • Jezik: nemački

Poštovani,

Hteo bih da se zahvalim na kvalitetu i trudu na intenzivnim časovima nemačkog.

Materijal i za gramatiku i tematski je bio vrlo raznovrstan i zanimljiv.

Po meni, za relativno kratko vreme napredak je očigledan i vidi se razlika.

Ali to je moje subjektivno vidjenje, koliki je napredak ipak treba drugi da kažu.

Preporučio bih svima mape uma i učenje jezika.

Hvala,
Vlada Radojević

 • Mladen Vasić, Marketing direktor
 • Jezik: nemački

Kurs nemačkog jezika u školi Mogi su mi preporučili prijatelji. Časovi profesorke Ivane Popović su odlični. Temeljno su pripremljeni, sadržajni, a u isto vreme i vrlo kreativni i zanimljivi. Inovativni koncept učenja zaista omogućava lako usvajanje novih reči i gramatike i brzo daje rezultate. Svi u školi su jako predusretljivi i poklanjaju polaznicima punu pažnju. Iskreno preporučujem da Mogi bude Vaš izbor.

   Mladen Vasić,
Marketing direktor

 • Maksimilian Vasić, 6 godina
 • Jezik: ruski

– Tata, još koliko dana treba da prođe, pa da bude subota?
– Zašto me to pitaš, dušo?
– Pa, jedva čekam da idemo u Mogi da učim ruski.

 • Tatjana Marinković
 • Jezik: engleski

Kada sam nazvala telefonom da se informišem, ljubazno i strpljivo su odgovorili na svako moje pitanje, objasnili mi sve detaljno i time me kupili. Naročito sam se oduševila mogućnošću da utičem na to kada će se časovi održavati, tj kako meni odgovara zbog posla i obaveza.
Toliko sam zadovoljna, srećna i ponosna što sam se odlučila da pohađam ovaj kurs i što sam se odlučila za MOGI školu. Smatram to najboljim potezom i još boljom investicijom a najzadovoljnija sam svojom profesorkom, tako da ću nastaviti da pohađam kurseve kako bih što više usavršila engleski jezik.

 • Jasmina Milovanović
 • Jezik: engleski

Metoda učenja, broj časova nedeljno i cena su bili presudni da se odlučim za školu MOGI. Posebno sam zadovoljna što je sve ispraćeno audio i video sadržajem, tako da svi časovi mogu da se slušaju i posle. Kod profesorke mi se najviše dopao način rada i želja da nam što više prenese svoje znanje.

 • Jela Rončević
 • Jezik: nemački

 Dobra cena, odlična metoda učenja, fantastična profesorka !

 • Ozren Milošević
 • Jezik: nemački

 Kursevi jezika u školi MOGI su mi pomogli da unapredim svoje znanje nemačkog jezika. Takođe, moja profesorka se uvek trudi da sve pojasni, veoma je harizmatična i uvek nasmejana. Dopalo mi se i to što smo dosta toga uspeli da prođemo kroz praksu, slušanje i video snimke na nemačkom.

 • Milena Juškić-Milivojević
 • Jezik: nemački

 Škola stranih jezika Mogi mi je mnogo pomogla u savladavanju teškoća koje sam imala tokom učenja nemačkog jezika. Najviše sam zahvalna profesorki na trudu i nesebičnoj angažovanosti i koju smatram da je najviše zaslužna za izuzetno brz napredak u dostizanju dobrog nivoa znanja. Iskreno bih preporučila školu Mogi polaznicima koji žele da na zanimljiv, savremen i brz način dodju do željenog cilja. Puno hvala !

Dr. Milena Juškić-Milivojević

 • Tamara Stojanović
 • Jezik: engleski

Prezadovoljna sam profesorkom/učiteljicom/my teacher i načinom učenja. Hvala Vam što ste otklonili blokadu prema mom “tarzan inglišu” 🙂 Hvala, divni ste! See you!

 • Nevena Vezmar
 • Jezik: nemački

Imali smo najbolju profesorku. I super je ekipa u školi, a i atmosfera, čovek se prosto prijatno oseća. 🙂

 • Ana Ninić
 • Jezik: engleski

Kurs se razlikovao od ostalih koji su bili usmereni isključivo na učenje gramatike i delovao mi je zanimljivo. Profesorka je super. Trudila se da svako od učenika aktivno učestvuje na času i da svakom pojedinačno posveti pažnju.