POZOVITE NAS: 065/26 88 928

Kursevi za srednjoškolce

/Kursevi za srednjoškolce
Kursevi za srednjoškolce2018-02-13T07:39:52+02:00

Kursevi stranih jezika za mlade

Zbog velikog interesovanja, škola stranih jezika Mogi od septembra 2014. godine za Vas u ponudi ima i kurseve stranih jezika za mlade.
Kome su namenjeni kursevi za mlade
Kursevi stranih jezika za mlade namenjeni su srednjoškolcima i starijim osnovcima koji su strani jezik već učili ili koji se prvi put susreću sa njim.

francuska-kapa-boja
lips-beli

Način rada i program

Način rada i program detaljno su prilagođeni uzrastu. Kursevi za mlade predstavljaju kombinaciju školskog gradiva i elemenata napredne Lozanov metode. Cilj Kurseva za mlade jeste sticanje konkretnog znanja, odmah primenjivog u praksi. Polaznici će biti u stanju da kroz njima bliske teme i interaktivnu nastavu u potpunosti razumeju sve naučeno i da ovladaju funkcionalnim znanjem i sposobnostima. U toku kursa mladi će se upoznati i sa dodatnim veštinama u procesu učenja kako bi školsko gradivo perfektno i na vreme savladali.
Početak i dinamika nastave
Kursevi stranih jezika za mlade startuju svakog meseca, tj onda kada se formiraju grupe. Dinamika nastave obuhvata jedan dolazak nedeljno u trajanju od 90 minuta. Termini su subotom ili nedeljom u prepodnevnim ili ranim popodnevnim časovima.

Upis i tip nastave

Prilikom upisa, polaznici koji su već učili željeni jezik rade ulazno testiranje pomoću kojeg se određuje nivo njihovog znanja. Testiranje se obavlja svakog radnog dana između 9 i 20 časova u prostorijama škole Mogi. Pozivom Vama najbližeg nastavnog centra možete zakazati ulazno testiranje. Nakon određivanja nivoa znanja, polaznici se mogu opredeliti za grupni ili individualni tip nastave. Grupe za kurseve stranih jezika za mlade su srednje veličine i broje od 4 do 8 polaznika. Individualna nastava podrazumeva učenje stranog jezika samo sa profesorom.

beleska2
lips-beli

Profesori

Profesori u školi stranih jezika Mogi su mladi, posvećeni i ambiciozni profesori, detaljno pripremljeni i uvežbani za rad sa mladima svih uzrasta.

Materijal za rad

Materijal za rad je sastavljen od originalnog udžbenika i dosta dodatnog materijala koji se, prema napretku polaznika, priprema iz časa u čas . Cena osnovnog udžbenika (knjiga + CD) iznosi između 1.000 i 2.000 dinara. Udžbenike možete nabaviti lično u ovlašćenim knjižarama ili preko škole stranih jezika Mogi. U oba slučaja cena udžbenika je ista.

Cene i uslovi plaćanja

Cene kurseva za mlade, kao i uslove plaćanja, možete saznati pozivom naših nastavnih centara.

beleska2