POZOVITE NAS: 065/26 88 928

Poluindividualni kurs

/Poluindividualni kurs
Poluindividualni kurs2019-01-20T11:46:15+02:00

Šta je to „poluindividualni kurs“?

Poluindividualni kurs se može nazvati i kurs „2 na 1“. To znači da imate grupu sastavljenu od samo 2 polaznika i, naravno, profesora.
Ovaj kurs ima dosta sličnosti sa individualnim kursom.
Pre svega, vreme je veoma dobro raspoređeno. Oba polaznika imaju po 45 minuta samo za sebe na svakom času.
Zatim. Polaznici diktiraju tempo kojim se nastava odvija. Ako je potrebno da se na nekom segmentu dužeili kraće zadržite, imate tu mogućnost.
U osnovi, tokom celog kursa imate partnera za konverzaciju koji je na istom nivou znanja kao i vi i sa kojim možete da razmenjujete utiske i van kursa.
Ovo posebno znači ljudima koji u početku imaju nelagodnost da se slobodno upuste u konverzaciju sa profesorom.

Da li ja mogu da upišem ovaj kurs?

Naravno. Na našim listama čekanja uvek imamo polaznike za ovaj tip nastave, sa kojima ćete se vrlo brzo uklopiti i progovoriti strani jezik.

Inače se za ovaj tip kursa dosta često opredeljuju polaznici koji dolaze iz iste firme, zatim članovi porodice ili prijatelji..

Dakle, ljudi koji imaju isti cilj i zajedno se drže na putu ostvarenja tog cilja.

Šta još mogu da očekujem na ovom kursu?

Možete očekivati fleksibilne termine. Drugim rečima, imate mogućnost da sami odaberete termine koji vam odgovaraju i da u tim terminima pratite ceo kurs.

VEROVATNO I NAJBITNJA STVAR je da na ovom kursu niste vezani za određeni nivo. Ovo znači da, ako vi sami brže prelazite lekcije i ako pre kraja kursa završite ceo nivo koji ste upisali, na preostalim časovima ćete raditi naredni nivo.

Na ovaj način, po ceni jednog kursa dobijate mnogo više. Nama ćesvakako biti zadovoljstvo da ispratimo vaš napredak.

znak-pitanja

Želite dosta vremena za priču i objašnjenja
ali i partnera za konverzaciju? Želite kurs stranog jezika
na kojem će se pratiti Vaš tempo rada?

Poluindividualni kurs nudi upravo to. Imate dovoljno vremena za priču sa osobom koja je na istom nivou znanja kao i vi.

Zabavnije i opuštenije učenje u dvoje

Poluindividualni kurs je uglavnom namenjena parovima, prijateljima ili kolegama koji žele zajedno da uče strani jezik. Ovaj vid nastave je najzanimljiviji i najprijatniji, jer niste sami na času, već ste u društvu osobe koju poznajete i sa kojom vam prija da učite i napredujete.

Međutim, poluindividualni kurs pohađaju takođe i polaznici koji se ne poznaju, a koji žele da rade u grupi, ali žele da imaju više vremena za konverzaciju.

beleska2
tabla2

Ne možete da dođete na čas? Nije problem!

Ovaj vid nastave je zaista fleksibilan, jer je moguće u dogovoru sa drugim polaznikom otkazati čas na kojem unapred znate da nećete moći da prisustvujete.

Jedan nivo stranog jezika obuhvata 40 školskih časova i traje u proseku 2 i po meseca.

Kursevi se odvijaju po najefikasnijoj i najsavremenijoj metodi za učenje stranih jezika – Mogi metodi. Svaki nivo stranog jezika je usmeren na PROGOVARANJE. Mi verujemo da jezik mora da se govori od prvog časa i težimo tome da svakog polaznika već na prvom času oslobodimo straha od razgovora na stranom jeziku.

Ne verujemo u „bubanje“ gramatike i zbog toga smo razvili program koji mozak svih 90 minuta časa drži aktivnim.

Osnovne informacije o poluindividualnom kursu

check

Upis se vrši tokom cele godine
Termini se određuju u dogovoru sa vama
Ulazno testiranje je moguće obaviti u prostorijama škole
Svi naši kursevi stranih jezika su konverzacijski
Izdavanje zvaničnog sertifikata Mogi škole stranih jezika uključeno je u cenu

Gramatika se uči preko mapa uma
Sadržaji su zanimljivi i visoko primenjivi u svakodnevnoj komunikaciji
Mogućnost izbora kursa poslovnog ili opšteg karaktera
Materijal za rad se sastoji od štampanog, audio i video materijala
Završno testiranje nakon odslušanih svih časova

check

Osnovne informacije o poluindividualnom kursu

Upis se vrši tokom cele godine

Termini se određuju u dogovoru sa vama

Ulazno testiranje je moguće obaviti u prostorijama škole

Svi naši kursevi stranih jezika su konverzacijski

Izdavanje zvaničnog sertifikata Mogi škole stranih jezika uključeno je u cenu

Gramatika se uči preko mapa uma

Sadržaji su zanimljivi i visoko primenjivi u svakodnevnoj komunikaciji

Mogućnost izbora kursa poslovnog ili opšteg karaktera

Materijal za rad se sastoji od štampanog, audio i video materijala

Završno testiranje nakon odslušanih svih časova

Šta o nama govore

Mesecima sam pokušavala sama da učim engleski jezik i baš sam se trudila, a rezultati su bili – totalna propast samopouzdanja i uverenje da sam suviše stara za učenje bilo koje vrste. Upisala sam kurs u Školi stranih jezika Mogi samo zbog toga da bih sinu u inostranstvu mogla da kažem da sam pokušala sve, ali mi ne ide. Na početku prvog časa, najpre sam se izvinjavala što sam se uopšte usudila da dođem u školu sa 53. godine, a zatim sam se unapred izvinjavala što neću uspeti da naučim jezik. Profesorka me mirno saslušala i odgovorila – „Nisu to nikakve godine, ima da naučimo engleski da nam se svi čude kako dobro pričamo“.Naravno da mi je prijalo to što čujem, ali nisam joj verovala. Na časove sam ipak dolazila redovno, jer mi je to postalo zabavno, naročito otkad mi je profesorka dala kratke priče koje sam čitala a zatim ih prepričavala. Naravno da pri tom grešim, ali – ona me je uverila da je i to zabavno, i da ćemo greške ispravljati usput, dok znanje spontano raste….

Svetlana Velimirović, Novinar

Za školu “Mogi” sam saznala preko interneta, i rado bih je preporučila svima, bez obzira da li su potpuni početnici u nekom jeziku ili samo žele da obnove i nadograde svoje znanje. Zapravo kad je u pitanju konkretno engleski jezik, gramatika mi je uvek bila teška za primenu. Dok u ovoj školi je učenje bilo lako kao igra, uz specijalne metode pamćenja preko ”mapa uma”. Znanje sam usvojila kao od šale i sve mi se razbistrilo u glavi sto se tiče primene vremena. Sa svakim novim časom usvajala sam sve više i više novih reči, napredovala u nivou primene jezika i jednostavno posle budete baš ponosni na svoje znanje a sve to zahvaljujući ovim naprednim metodama učenja.

Natalija Nedeljković

Moj sin i ja idemo zajedno na engleski i posle samo jedne nedelje i tri odslušana časa,mogu reći da su i ovaj metod i naša draga “tičerica”, ZAISTA SJAJNI. Škola Mogi je uspela da učini čudo, tj. da napravi to da moje dete zavoli engleski jezik, što je do sada bilo prava mislena imenica! Profesorka na tako jednostavan i poletan način nama prenosi znanje, i kod nje sat i po prodje kao dvadeset minuta. Kvalitet ove metode i predavača vidim po mom detetu kome nije dosadno na času, i koji sada napokon RAZUME to što uči. On će sada u peti razred, i engleski je učio od obdaništa, ali do sada ga nije razumeo, a bubanje i razumevanje su dva različita pojma. Mi idemo tri puta nedeljno, svakog drugog dana, i uvek jedva čekamo da dodjemo na čas, a dan kada nema časa nam deluje nekako prazan. Veliki pozdrav i želim Vam još veći uspeh u daljem radu.

Veljko i Snežana Bojović, učenik, 11 god. i mašinski inženjer

Odlučili ste se za poluindividualni kurs

Napravili ste odličan izbor.

Nudimo vam poluindividualni kurs sa dovoljno vremena za priču, brojnim interesantnim temama i osećajem zadovoljstva i radosti zbog ostvarenja vaših ciljeva.

Prijavite se odmah i progovorite strani jezik brzo i lako!

Poluindividualni časovi
349
POPUST 50€! Redovna cena = 399€!
40 školskih časova
40 časova obuhvata JEDAN KOMPLETAN NIVO!
(A1, A2, B1, B2 ili C1)
Prijavi se