POZOVITE NAS: 065/26 88 928
O nama2019-07-25T04:54:15+02:00

Mi smo Mogi, škola za brzo učenje stranih jezika.

Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Verujemo da su ljudske mogućnosti beskonačne. Uz pravi pristup, sve mogućnosti postaju trenutno raspoložive. Zbog toga je svaki sekund našeg vremena posvećen otkrivanju pravog pristupa za vas.

Naši kursevi stranih jezika su uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku vašeg dana“. Ono što za vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

U službi progovaranja stranih jezika od 2004. godine

Škola stranih jezika Mogi Beograd postoji već 15 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u brojnim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji.

Tokom našeg dugog postojanja razvili smo formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije.

Škola stranih jezika Mogi Beograd je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama. Učenje u malim grupama je veoma bitno za brzo progovaranje jezika, jer je na taj način više pažnje usmereno na vas.

Škola stranih jezika Mogi Beograd je i prva i jedina škola stranih jezika u Srbiji koja koristi najnaprednije metode rada i na taj način izlazi iz okvira klasičnog načina učenja. U svom radu koristimo i najsavremeniju opremu, poput interaktivnih pametnih tabli. Uz pomoć pametnih tabli učenje stranih jezika je lakše i zabavnije a dinamika se unosi u proces učenja.

Zahvaljujući tehnologiji DLP, model Smart Board 600i ima rezoluciju od 1024 x 768 tačaka. Tabla je osetljiva na dodir, što znači da korisnici jednostavnim pritiskom na površinu table, mogu pristupiti računarskom i multimedijalnom softveru, uključujući čitač Weba. Ono što se u svetu odavno već uspešno radi, u Srbiji je prva počela da radi upravo škola stranih jezika Mogi Beograd.

Konverzacija od početnog nivoa

Konverzacijom već od početnog nivoa i od prvog časa jezik usvajate na prirodan način, ne razmišljate o strogim pravilima i greškama, a sa porastom vaše sposobnosti komunikacije na stranom jeziku raste i vaše osećanje zadovoljstva. Svima nam je važno da strani jezik što pre progovorimo, a učenjem gramatike pre konverzacije otežavamo sebi, jer je takav način učenja stranih jezika neprirodan.

Ukoliko bi Vas neko pitao kako glasi glagolski prilog sadašnji od glagola „hteti“, malo ko će znati šta je to uopšte glagolski prilog sadašnji, a još manje vas će znati da taj oblik glasi „hoteći“.
Zašto bismo onda tako nešto znali iz gramatike tuđeg jezika kad ni u našem jeziku ne koristimo sve gramatičke oblike i pravila?!

U školi stranih jezika Mogi Beograd ćete naučiti da se sporazumevate u svakodnevnim situacijama, učićete kratke i jasne rečenice, koje ćete moći stalno da upotrebljavate i koje će vam za komunikaciju biti od ključne važnosti.

Ono što školu stranih jezika Mogi Beograd izdvaja od drugih škola je to što 80% naših polaznika dolazi po preporuci. Naši polaznici dolaze sa radošću na časove jezika, uče sa elanom i rado nas preporučuju svojim prijateljima. Znanje jezika je veština za koju je potrebno vreme da bi se njome ovladalo, isto kao i sport. A, da biste odvojili vreme za nešto što zahteva učenje, to mora da vam bude zabavno. Zato se na kursevima jezika u školi stranih jezika Mogi obraća posebna pažnja na to da časovi budu tematski zanimljivi i da se dinamika časa često menja. Na kursu jezika ćete se vratiti u detinjstvo, učićete uz boje, crtanje, slušanje muzike, gledanje filmova, a najvažnije od svega je da ćete jezik govoriti od prvog časa. Kurs stranog jezika će na taj način i vama zaista postati „najlepša obaveza na kraju dana“, kako je jedna od naših polaznica opisala kurs jezika našoj školi.

Kod nas možete pohađati kurs engleskog jezika, kurs nemačkog jezika, kurs ruskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs srpskog jezika za strance po Mogi metodi. Takođe, možete pratiti i kurseve mađarskog, arapskog, švedskog, italijanskog i španskog jezika, sa uključenom konverzacijom od prvog časa, na svim nivoima.

Cene za kurseve jezika možete pogledati na stranici cene.

Dođite i uverite se da učenje može biti lako i zabavno!

Škola stranih jezika Mogi Beograd

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, Novosadski sajam
065 40 80 106
preducom021@gmail.com

Očekujemo vaš poziv
Dobrodošli !

Prva specijalizovana škola u Srbiji za
individualnu nastavu i rad u malim grupama