POZOVITE NAS: 065/26 88 928
Individualni kurs nemačkog jezika2019-01-09T09:12:11+02:00

Želite li kurs po Vašoj meri? Kurs koji će biti prilagođen Vašim potrebama? Vašem tempu rada? Vašim obavezama i slobodnom vremenu?

Individualni kurs po Mogi metodi je najveći luksuz koji možete sebi da priuštite kada je učenje nemačkog jezika u pitanju.

Škola stranih jezika Mogi je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu. Nakon decenijskog iskustva razvili smo metodu koja za cilj ima PROGOVARANJE nemačkog jezika – Mogi metodu. Naučite nemački jezik uz najsavremeniju metodu.

Koje su prednosti individualnog kursa nemačkog jezika?

Polaznici se uglavnom odlučuju za individualnu nastavu jer ne mogu da se uklope u termine grupe ili žele mogućnost otkazivanja časova. To jesu prednosti individualne nastave.
Ali je najveća prednost individualne nastave to što ćete postići bar duplo brži napredak.

Individualna kurs nemačkog jezika je za one koji žele za sebe najbolje.

beleska2

Želite li kurs po Vašoj meri? Kurs koji će biti prilagođen
Vašim potrebama? Vašem tempu rada?
Vašim obavezama i slobodnom vremenu?

Individualni kurs po Mogi metodi je najveći luksuz koji možete sebi da priuštite kada je učenje nemačkog jezika u pitanju.

Škola stranih jezika Mogi je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu. Nakon decenijskog iskustva razvili smo metodu koja za cilj ima PROGOVARANJE nemačkog jezika – Mogi metodu. Naučite nemački jezik uz najsavremeniju metodu.

Koje su prednosti individualnog kursa nemačkog jezika?

Polaznici se uglavnom odlučuju za individualnu nastavu jer ne mogu da se uklope u termine grupe ili žele mogućnost otkazivanja časova. To jesu prednosti individualne nastave. Ali je najveća prednost individualne nastave to što ćete postići bar duplo brži napredak od rada u grupi.

Individualna kurs nemačkog jezika je za one koji žele za sebe najbolje.

tabla2

Osnovne informacije o individualnom kursu nemačkog jezika

check

• Na kurs možete krenuti u roku od 24 sata, bez obzira kada nas pozovete
• Termine birate sami, u dogovoru sa vašim profesorom
• Na raspolaganu imate svih 90 minuta časa samo za sebe
• Ako vam je 90 minuta časa malo, sami odredite koliko vam je potrebno
• Ukoliko vam je 90 minuta mnogo, kažite nam koliko vam je dovoljno

Precizan ulazni test radite ukoliko već imate znanje stranog jezika •
Zajedno postavljamo CILJ kursa i radimo na tome da ga što pre postignemo •
Možemo Vam pružiti i do 80% konverzacije na svakom času •
Gramatiku vrlo brzo i lako savladavate putem mapa uma •
Sertifikat dobijate nakon završenog kursa i položenog ispita •

check

Osnovne informacije o individualnom kursu nemačkog jezika

Na kurs možete krenuti u roku od 24 sata, bez obzira kada nas pozovete

Na raspolaganu imate svih 90 minuta časa samo za sebe

Ulazno testiranje je moguće obaviti u prostorijama škole

Ako vam je 90 minuta časa malo, sami odredite koliko vam je potrebno

Ukoliko vam je 90 minuta mnogo, kažite nam koliko vam je dovoljno

Precizan ulazni test radite ukoliko već imate znanje stranog jezika

Zajedno postavljamo CILJ kursa i radimo na tome da ga što pre postignemo

Možemo Vam pružiti i do 80% konverzacije na svakom času

Gramatiku vrlo brzo i lako savladavate putem mapa uma

Sertifikat dobijate nakon završenog kursa i položenog ispita

Šta o nama govore

Mesecima sam pokušavala sama da učim engleski jezik i baš sam se trudila, a rezultati su bili – totalna propast samopouzdanja i uverenje da sam suviše stara za učenje bilo koje vrste. Upisala sam kurs u Školi stranih jezika Mogi samo zbog toga da bih sinu u inostranstvu mogla da kažem da sam pokušala sve, ali mi ne ide. Na početku prvog časa, najpre sam se izvinjavala što sam se uopšte usudila da dođem u školu sa 53. godine, a zatim sam se unapred izvinjavala što neću uspeti da naučim jezik. Profesorka me mirno saslušala i odgovorila – „Nisu to nikakve godine, ima da naučimo engleski da nam se svi čude kako dobro pričamo“.Naravno da mi je prijalo to što čujem, ali nisam joj verovala. Na časove sam ipak dolazila redovno, jer mi je to postalo zabavno, naročito otkad mi je profesorka dala kratke priče koje sam čitala a zatim ih prepričavala. Naravno da pri tom grešim, ali – ona me je uverila da je i to zabavno, i da ćemo greške ispravljati usput, dok znanje spontano raste….

Svetlana Velimirović, Novinar

Za školu “Mogi” sam saznala preko interneta, i rado bih je preporučila svima, bez obzira da li su potpuni početnici u nekom jeziku ili samo žele da obnove i nadograde svoje znanje. Zapravo kad je u pitanju konkretno engleski jezik, gramatika mi je uvek bila teška za primenu. Dok u ovoj školi je učenje bilo lako kao igra, uz specijalne metode pamćenja preko ”mapa uma”. Znanje sam usvojila kao od šale i sve mi se razbistrilo u glavi sto se tiče primene vremena. Sa svakim novim časom usvajala sam sve više i više novih reči, napredovala u nivou primene jezika i jednostavno posle budete baš ponosni na svoje znanje a sve to zahvaljujući ovim naprednim metodama učenja.

Natalija Nedeljković

Moj sin i ja idemo zajedno na engleski i posle samo jedne nedelje i tri odslušana časa,mogu reći da su i ovaj metod i naša draga “tičerica”, ZAISTA SJAJNI. Škola Mogi je uspela da učini čudo, tj. da napravi to da moje dete zavoli engleski jezik, što je do sada bilo prava mislena imenica! Profesorka na tako jednostavan i poletan način nama prenosi znanje, i kod nje sat i po prodje kao dvadeset minuta. Kvalitet ove metode i predavača vidim po mom detetu kome nije dosadno na času, i koji sada napokon RAZUME to što uči. On će sada u peti razred, i engleski je učio od obdaništa, ali do sada ga nije razumeo, a bubanje i razumevanje su dva različita pojma. Mi idemo tri puta nedeljno, svakog drugog dana, i uvek jedva čekamo da dodjemo na čas, a dan kada nema časa nam deluje nekako prazan. Veliki pozdrav i želim Vam još veći uspeh u daljem radu.

Veljko i Snežana Bojović, učenik, 11 god. i mašinski inženjer

Odaberite samo najbolje za sebe

Na individualnom kursu možete sve ono što na grupnim kursevima ne možete:

  • da zakazujete časove u terminima koji vama odgovaraju,
  • da otkažete časove na koje ne možete da stignete,
  • da preskočite lekcije koje vama nisu potrebne,
  • da popunite rupe u znanju koje eventualno imate,
  • da učite tempom koji vama odgovara,
  • da iskoristite svih 90 minuta časa za sebe i da steknete sigurnost koja vam je potrebna za razgovore na stranom jeziku.
  • I još mnogo toga…

Uz konstantnu podršku celog Mogi tima savladaćete strani jezik brzo i lako i postaćete deo naše porodice, kao i mnogi uspešni ljudi koji žele da rade na sebi i cene kvalitetan i predan rad.

INVESTICIJA
599
Za termine tokom celog dana
40 školskih časova
40 časova obuhvata JEDAN KOMPLETAN NIVO
(A1, A2, B1, B2 ili C1)
PRIJAVITE SE OVDE