POZOVITE NAS: 065/26 88 928

Kurs poslovnog engleskog

/Kurs poslovnog engleskog
Kurs poslovnog engleskog2018-09-13T16:45:56+02:00

Poslovni kurs engleskog jezika u Beogradu

Po prvi put ste u prilici da neko sasluša šta Vi želite da naučite a ne da radite po strogo utvrđenim programima i udžbenicima koji vam nisu potrebni. Vreme je da promenite stari način učenja, koji je skup i neefikasan. Mudro ulažite vaš novac. Tražite ne samo nastavu, već i rezultate – progovaranje stranog jezika i uspeh u poslovnom svetu. Dođite u školu stranih jezika Mogi da napravimo program samo za vas.

Svim poslovnim ljudima koji žele da strani  jezik upotrebljavaju i u svom poslu, škola stranih jezika Mogi sa zadovoljstvom nudi poslovne kurseve engleskog.

Poslovni kursevi engleskog i jezika su namenjeni poslovnom svetu i menadžmentu svih profila koji su engleski ili ruski jezik učili kroz čitavo svoje školovanje, a nisu ga progovorili. Za one koji se snalaze u stručnom delu svog posla i čitanju poslovne prepiske, ali jezik ne govore i nezadovoljni su takvim stanjem. Za one koji primećuju da gube dobre poslovne šanse za napredovanje u karijeri.

Neke od mogućnosti koje sa lakoćom možete naučiti u našoj školi:

• Lično predstavljanje
• Prezentacija proizvoda i usluga
• Telefonska komunikacija
• Poslovno dopisivanje
• E-mail, fax poruke, zapisnici, izveštaji, pisma, podsetnici, izveštaji za medije, CV
• Tumačenje grafičkih prikaza, prihvatanje i odbijanje ponuda, itd.

Kako mi to radimo?

Prvenstveno ćete kod nas uraditi ulazne testove. Na licu mesta ćemo videti koje su vaše jače a koje nešto slabije strane u pogledu jezičkih veština, i odrediti vaš dominantni reprezentativni sistem. Zatim ćemo preći na planiranje i dogovore. Napravićemo zajednički plan i zacrtaćemo CILJ koji želimo da postignemo do kraja kursa.

Ukoliko se opredelite za individualnu nastavu, što vam mi toplo preporučujemo, odmah počinjemo sa realizacijom zajedničkih planova. Ukoliko je vaš odabir poluindividualna ili grupna nastava, sačekaćemo 7 do 15 dana za formiranje grupe i onda početi sa usavršavanjem. Škola stranih jezika Mogi je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama. Broj polaznika u grupi je 4 ili 5. U grupama sa 8 ili više polaznika, na jednom času imate svega nekoliko minuta za sebe i za usavršavanje konverzacije, što iznova i iznova dovodi do neprogovaranja jezika i produbljivanja nesigurnosti i straha. Krajnji rezultat je da gubite volju za učenjem stranih jezika, što utiče i na ograničen uspeh u vašem poslu. Vaš uspeh zavisi i od metodologije i od profesora koji vam prenosi znanje. A, u velikoj meri i od vas. Potpunu saradnju i dogovor je veoma važno ispoštovati, kako bi se jezik progovorio i usavršio što pre.

Znati strani jezik znači – govoriti ga!

Vreme je da učite na nov način: na vaš prirodan način. Otkrijte vaš lični stil učenja za vrhunske rezultate! Učite prema vašim zahtevima – ne da se prilagođavate vi programu, već da se program prilagodi vama.

Mi radimo drugačije. Slušamo šta vi želite. Koje su vaše potrebe. I ciljevi.

Zatim ćemo prionuti na posao zajedničkim snagama. Samo u toku jednog kursa ćete ostvariti ogroman napredak.  Ključ za izuzetan napredak u učenju stranih jezika, kao i u svim drugim oblastima života, je eliminisanje straha. Strahove stvaramo sami sebi. Neke svesno a neke podsvesno. Nemojte da dozvolite strahu da stane na put Vašim ciljevima i snovima. Svima nama je životni uspeh zagarantovan. Potrebno je samo da prestanemo da se plašimo tog uspeha i rešimo da ga što pre dosegnemo.Zato iskoristite svoju moć da promenite svoj život na bolje.

Mnogobrojni direktori iz čitave Srbije su strane jezike progovorili baš kod nas. I to posle silnih dugogodišnjih neuspeha po drugim školama i učenjem po klasičnim i univerzalnim metodama i programima. Ukoliko želite da u što kraćem roku napredujete u svom poslu i usavršite engleski ili ruski jezik, naš predlog je da krenete na individualnu nastavu.

Mi uklapamo kockice vašeg znanja

Da bolje zvučite na sastancima sa vašim ino-partnerima. Da više govorite. Sa više sigurnosti. Da budete primećeni! Sve ovo možete postići veoma jednostavno. Dođite u školu stranih jezika Mogi da napravimo program samo za vas.

Kod nas ćete dobiti osnovni, poslovni i stručni kurs u jednom tečaju + poslovna korespodencija.

Razlika je evidentna:

• U jednom kursu možete da dobijete ono što biste inače morali da učite na 3 kursa po klasičnim metodama.
• Dobijate i opšti i poslovni kurs sa pisanom korespodencijom u jednom paketu.
• Progovarate jezik (to je ipak proces koji zahteva vreme).
• Ovladavate pisanjem poslovne korespodencije (više nikoga nećete moliti da Vam to uradi)

Strani jezik se uči slojevito i potrebno je vreme za usvajanje svih jezičkih veština:

• Reading – čitanje.
• Writing – pisanje formalnih i neformalnih pisama.
• Listening – slušanje i razumevanje.
• Speaking – govor
• Vocabulary – proširenje vokabulara ili fonda reči

Na svakom narednom kursu navedene veštine se unapređuju i stiče se sve veća i veća sigurnost. Do momenta kada više ne razmišljate kako se nešto kaže – tada već razmišljate na stranom jeziku, govorite ga tečno i zadovoljni ste postignutim.

Naš pristup je drugačiji. Posvećeni smo Vam potpuno. Za dobrobit svih.

Negujemo pozitivnu atmosferu i dobro raspoloženje i radujemo se svakom novom polazniku. Kod nas ste uvek dobrodošli. Odaberite školu stranih jezika Mogi i uštedite i vreme i novac. Poslovni kursevi engleskog i ruskog jezika održavaju se u prostorijama škole stranih jezika Mogi ili u prostorijama vaše firme.

Radno vreme škole stranih jezika Mogi je radnim danima od 9 do 20h, i vikendom od 9 do 15h. Za više informacija o poslovnim kursevima engleskog jezika pozovite nas ili posetite neki od naših nastavnih centara:

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
info@mogi.co.rs

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 13
011 311 9882
060 440 27 27
novibeograd@mogi.co.rs

Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 1
011 848 0052
065 848 0052
batajnica@mogi.co.rs

 Očekujemo Vas.

 Prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 5 polaznika