POZOVITE NAS: 065/26 88 928

Kursevi za studente

/Kursevi za studente
Kursevi za studente2019-02-28T13:41:18+02:00

Kursevi stranih jezika za studente

Na osnovu istraživanja sprovedenog na fakultetima i višim školama u Srbiji, ustanovljeno je da vrlo mali broj studenata ima aktivno znanje engleskog jezika, a svega nekoliko procenata ima znanje još jednog stranog jezika. Ukoliko se ima u vidu da je pri zaposlenju u svakoj ozbiljnoj firmi u Srbiji neophodno znanje bar jednog stranog jezika, dolazi se do alarmantnog zaključka da izuzetno mali broj svršenih studenata ispunjava osnovne uslove za kvalitetno zaposlenje.
Kako bismo pomogli studentima da poboljšaju svoje stručne performanse i znanje stranog jezika, pre svega engleskog, organizovali smo specijalizovani kurs za studente, uz popuste od 40% na redovne cene kurseva.

francuska-kapa-boja
lips-beli

Nastava stranih jezika za studente

Učenje stranih jezika predstavlja najzanimljiviji proces ličnog usavršavanja, koji ne mora trajati dugo ukoliko se učenju pristupi na pravi način. S druge strane, to je poces koji zahteva posvećenost i redovan rad, ali i proces gde se za kratko vreme mogu videti konkretni i veoma podsticajni rezultati.
Veliki broj studenata tokom celog školovanja ne uspeva da otkrije svoj lični stil učenja, te zbog toga često dolazi do pada motivacije, nemogućnosti da se određeni ispiti savladaju, stvaranja odbojnosti prema tim ispitima i fakultetu, i na kraju čak i do napuštanja studija. Lični stil učenja predstavlja savršen način primanja informacija i trajnog pamćenja svega naučenog.

Bez dosadnih i bespotrebnih pravila

Na kursevima u školi Mogi, akcenat je upravo na otkrivanju ličnog stila učenja i animaciji studenata da se oslobode straha i da bez stresa pristupe učenju stranog jezika. Kroz jasne primere, bez opterećivanja dosadnim i bespotrebnim pravilima, studentima je omogućeno da strani jezik progovore već na početnom nivou i da se vrlo brzo oslobode svih nametnutih pritisaka koje su stekli tokom školovanja.
Učenjem konkretnih stvari i sagledavanjem brzih i jasnih rezultata, studenti će dobiti motivaciju da nastave sa usavršavanjem stranog jezika. Usavršavanjem jednog jezika, stvara se želja za poznavanjem više stranih jezika. Na ovaj način, mogućnosti za napredovanje i uspeh u životu višestruko se umnožavaju.

beleska2
lips-beli

Mogi metoda

Nastava stranih jezika za studente odvija se po naprednoj Mogi metodi, najuspešnijoj metodi za učenje stranih jezika u Srbiji.
Start nastave se organizuje početkom i sredinom svakog meseca.
Studenti koji imaju predznanje rade ulazni test, na osnovu kojeg se precizno određuje njihov nivo znanja. Na osnovu rezultata ulaznog testa, studenti se raspoređuju u određene grupe.
Grupe su male i sastavljene su od 6 do 8 polaznika.

Mape uma

Tokom kursa, studenti će usavršavati govor i konverzaciju na stranom jeziku, dok će se kompletna gramatika učiti putem mapa uma. Pored kursa stranog jezika, studenti će naučiti i da koriste mape uma, idealan alat za selekciju najvažnijih informacija i trajno pamćenje.
Na kraju svakog kursa, predviđeno je završno testiranje i svi studenti koji su redovno pratili nastavu dobijaju zvanični sertifikat o znanju stranog jezika.
Studenti su u obavezi prilikom upisa da dostave važeću i overenu potvrdu o studiranju, kao i indeks i ličnu kartu na uvid.
Tokom 2018. godine svim studentima poklanjamo popust od 40% na kurseve stranih jezika.

beleska2

Pogledajte sve kurseve
engleskog jezika u ponudi:

italija